Portfolio

The Comstock House, Plainfield, VT
We replaced over one hundred twenty eight feet of sills in this barn.  The lower section of this eave wall was enterely rebuilt.

We replaced over one hundred twenty eight feet of sills in this barn. The lower section of this eave wall was enterely rebuilt.
The sills on the right were replaced along with all of the sagging floor joists above.

The sills on the right were replaced along with all of the sagging floor joists above.
Seth Kelley cuts joist pockets in a new section of sill.

Seth Kelley cuts joist pockets in a new section of sill.
The sub-sill posts and braces were assembled with the sill of the main floor prior to installation.

The sub-sill posts and braces were assembled with the sill of the main floor prior to installation.
Seth Kelley prepares to slide the new wall into position.

Seth Kelley prepares to slide the new wall into position.
A view of Plainfield and the newly installed wall.

A view of Plainfield and the newly installed wall.
Warren's flock.

Warren's flock.


Back to the top